2023-2024 Bahar Mezun-Öğrenci Buluşması

Yazar: sturna | Tarih: 15 Mayıs 2024

Geleneksel Kimya Bölümü Mezun Buluşması: Başarıların İzinde

Her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Kimya Bölümü Mezun Buluşması 18.04.2024 tarihinde, bu yıl da coşkuyla gerçekleşti. Bölüm başkanımız, Prof. Dr. Necati MENEK, 1986 yılından bu yana mezun veren bölümümüzde, ülkemizin dört bir yanında kamu ve özel sektörde çalışan mezunlarımızın başarılı olduklarını vurgulamıştır. Bu başarıların, bölümümüzdeki eğitim kalitesinin bir yansıması olduğunu belirtmiştir. “Mezun öğrencilerimizden Esra YAĞCI ülkemizin güzide kuruluşlarından birinde Abdi İbrahim firmasında Kalite Güvence Ürün Serbest Bırakma Takım Lideri olarak görev yapması ve başarılı hizmetler üretmesi bizleri çok mutlu etmiştir” İfadelerini kullandı. Mezun öğrencimiz Esra YAĞCI, lisans öğrencilerimize yönelik değerli bir sunum gerçekleştirdi. Ülkemizin en iyi kimya bölümlerinden birinde okuduklarını ve mezun olduklarını belirttikten sonra, iş imkanları ve çalışma hayatıyla ilgili deneyimlerimi paylaştı. Öğrencilere önemli bilgiler aktardı ve interaktif soruları cevapladı. Sayın Esra YAĞCI'ya, öğrencilerimize sağladığı katkılardan dolayı bölüm başkanımız tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Gelecek yıllarda da geleneksel buluşmalarımızı sürdürerek, mezunlarımız arasındaki dayanışmayı ve başarıları daha da pekiştirmeyi hedefliyoruz.