2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLÜK GİYDİRME TÖRENİ

Yazar: sturna | Tarih: 15 Mayıs 2024

18.04.2024 tarihinde 1. sınıf öğrencilerimize önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Necati MENEK, Kimya Bölümümüzde geleneksel hale getirilen Önlük Giyme Töreni'nde yaptığı konuşmada, kimyacıların aidiyet duygularını geliştirmeyi amaçladıklarını belirtti. Ülkemizdeki kimya sektörünün uluslararası düzeyde rekabet edebilmesinin, kimya eğitiminin üniversitelerdeki kimya bölümlerinin eğitim başarısından kaynaklandığını vurguladı ve bölüm hakkında bilgi verdi.

Önlük Giyme Töreni'ne Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan YALÇIN, Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin BAŞ, daha önce bölümümüzde görev yapmış emekli öğretim üyelerinden; üniversitemizde Rektör Yardımcılığı, Fakülte Dekanlığı ve Bölüm Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuş olan Prof. Dr. İsmail E. GÜMRÜKÇÜOĞLU, Fakülte Dekanlığı ve Bölüm Başkanlığı görevlerinde bulunmuş olan Prof. Dr. Bekir BATI, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ve Bölüm Başkanlığı görevlerini yürütmüş olan Prof. Dr. A. Nur ONAR ve bölümümüzde hizmet etmiş öğretim üyelerinden Prof. Dr. Halil KORKMAZ katılmışlardır.